Constant op zoek naar innovatieve oplossingen-min

Constant op zoek naar innovatieve oplossingen

Het team van Omnia is een samensmelting van specialisten uit de wereld van reclame, decoratie en internationale tentoonstellingsbouw. Al sinds 1996 zijn we actief in de dynamische wereld van signing en reclame.

Wij onderscheiden ons van van andere reclamebedrijven door de focus te leggen op innovatieve oplossingen voor grafische vraagstukken. De professionals van Omnia zetten graag een stapje extra, beschikken over moderne apparatuur en denken out-of-the-box. Daarnaast leveren we een complete service en we denken we samen met  uitvoerig na over het concept. Ook de montage kunt u gerust aan ons overlaten. Door deze werkwijze hebben wij al veel creatieve ideeën werkelijkheid mogen maken.

Tot aan de dag van vandaag staan kwaliteit en service voorop in de samenwerking met onze klanten. U heeft aan Omnia een betrouwbare onestopshop voor al uw grafische vraagstukken. Kom gerust eens langs om uw ideeën onder het genot van een kop koffie te bespreken!

Een grensverleggende visie

Bij Omnia leggen we altijd de nadruk op de realisatie van grensverleggende oplossingen voor uw grafische vraagstukken. Dit doen wij echter niet alleen, maar samen met u! Onze designs zijn uniek, innovatief en grensverleggend te noemen. De specialisten bieden een oplossing voor diverse reclame- en design vraagstukken. Omnia is uw betrouwbare, degelijke, creatieve en complete sparringpartner waar kwaliteit en service vooropstaat.