Wervende advertenties opzetten-min

Wervende advertenties opzetten

Onze specialisten gaan voor jou op zoek naar producten en bedrijven die passen bij jouw onderneming en richten de wervende advertenties voor je in. Ook de aanmelding bij de betreffende netwerken nemen wij voor je uit handen. Vervolgens ontvang jij een periodiek overzicht van de te ontvangen commissie. 

Onze ervaringen 

Wij kunnen je helpen met de opzet en de uitvoer van deze campagnes. Maar het kan ook heel goed zijn dat je al weet wat je wilt op het gebied van affiliate marketing. In dit geval vervullen wij alleen een uitvoerende rol. Door onze veelzijdigheid en uitgebreide kennis zijn wij thuis in alle branches. Door de jaren heen hebben wij alle vele ZZP’ers en mkb-bedrijven geholpen die actief zijn in branches als mode, gezondheid, vakantie en bouw. 

Ondersteuning bij affiliate marketing 

Affiliate marketing vereist onderzoek. Bespaar tijd en kosten door deze taken aan ons over te dragen. Wij zijn op de hoogte van alle trends en weten welke netwerken betrouwbaar zijn. Zo haal je op een strategische manier extra winst uit het aantal bezoekers van je website zonder hier zelf iets voor te doen.